De kantine als centrale ruimte

Afbeelding invoegenDirect bij het op rijden van het manegeterrein treft u onze kantine aan. Er hangt een ongedwongen gezellige sfeer en dient als centraal ontmoetingscentrum van onze manege. Onze kantine is volledig ingericht en voorzien van een eigen keuken en bar inclusief bediening. 
Vanuit de kantine heeft u goed zicht op de grote rijbaan en kunt u onder het genot van een drankje en een hapje de lessen of wedstrijden volledig volgen.
 
Door middel van een goed geïsoleerde schuifwand is het mogelijk de kantine op te delen in twee ruimtes. De eerste ruimte wordt gebruikt voor de manegebezoekers en pensionklanten. Het achterste gedeelte van de Afbeelding invoegen
kantine biedt ruimte voor vergaderingen, cursussen en onder andere de dansschool "The Graceland" heeft hier wekelijks zijn intreden.
 
Bij wedstrijden zal het secretariaat en de wedstrijdleiding zich in het voorste gedeelte van onze kantine vestigen. Hier kunt u zich melden voor inschrijving van de wedstrijd. Tevens zal de prijsuitreiking eveneens in de kantine worden gedaan.
 
Kijk hier voor onze openingstijden.