Het team van Hippisch Centrum Bodegraven

Ons team stelt zich graag aan u voor:
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 Jan en Thea van Veldhuizen
(Directeur / eigenaar)
 
 


 Sharon van Wijk
(Instructrice)
Wij willen ons even voorstellen. Wij zijn Jan en Thea van Veldhuizen en voor heel wat kinderen Ome Jan en Tante Thea. We wonen naast de manege en zijn elke dag bezig om de paarden en pony´s te voeren en in de gaten te houden of alles er goed bij staat en gezond is. Als we zelf paardrijden is dat met paard en wagen (mennen), dit doen wij al enige jaren. Onze grote hobby is enkele veulentjes fokken bij het Friesche paard en wat KWPN paarden. Kom maar eens aan om te kijken bij onze  paarden en pony's en de manege.
 
Tot gauw op de manege,
 
(ome) Jan en (tante) Thea van Veldhuizen 

 
 


 
Hallo, ik ben Sharon van Wijk.
Ik werk hier al sinds 2011. Ik ben begonnen met paardrijden hier op de manege toen ik 6 jaar oud was. Ik heb tot mijn 14e in de groepslessen gereden, daarna heb ik een leasepaard gehad samen met mijn zus en moeder. Sinds dat ik hier ben gaan werk heb ik Dymas. Met hem rij ik wedstrijden op Z-niveau. 

Ik doe hier samen met mijn collega's alle werkzaamheden op het bedrijf. 

Ik hoop jullie hier een keer te zien.
 

 
 

 
Afbeelding invoegen           Afbeelding invoegen

Jacqueline Habben Jansen
(p
arttime instructrice)
                            Jobert de Vries
(instructeur)
Hallo, mijn naam is Jacqueline Habben Jansen en ik zal me aan jullie voorstellen. Vanaf het begin ben ik verbonden met manege HCB ( die in het verleden Le Ceval heette), want ik ben een dochter van de eigenaar Jan van Veldhuizen. In het verleden heb ik veel manegelessen gegeven, maar na mijn trouwen ben ik daarmee gestopt. Alleen de "koffieclub” krijgt nog les van mij . Deze les is zaterdagochtend om 9:00 uur en al meer dan 15 jaar is dit een vaste ploeg met af en toe "vers bloed” aangevuld! Het is super gezellig om deze les te geven te meer omdat hierna, ja je raadt  het al, koffie met wat lekkers wordt genuttigd.
 
Daarnaast geef ik ook regelmatig privéles aan mensen met een eigen- of leasepaard/ pony. Ik ben nog actief paardrijdster. Op dit moment rijd ik Prix St. Georges met mijn paard Zingar. Ik hoop dat jullie zo een beeld van mij hebben gekregen.
 
Groeten en misschien tot ziens op de manege!
 

Naast ons vaste team medewerkers worden wij ondersteund door een groot aantal vrijwilligers.
 
Groeten en misschien tot ziens op de manege!