FNRS startlijsten en uitslagen

De startlijsten
Bij een wedstrijd horen startlijsten. Dit zijn lijsten waar je de starttijd op kan vinden wanneer en hoe laat je de proef voor de onafhankelijke jury moet rijden. De starttijd kan altijd iets wijzigen, omdat er in een proef voor je iets gebeurd is waardoor je starttijd iets uitloopt of het loopt lekker soepel waardoor de starttijd wordt vervroegd. Vraag daarom altijd bij het inschrijven en betalen van je startgeld of de proeven op schema lopen. De secretariaatsmedewerkers zijn op de hoogte van het verloop van de proeven.
 
De startlijsten kun je circa 1 week voor de wedstrijd vinden op de start- en uitslagen lijsten op www.startlijsten.nl en www.rv-leschevaliers.nl.
 
Meedoen met een FNRS-wedstrijd
Wil je meedoen aan de FNRS wedstrijd schrijf je dan tijdig in op de inschrijflijst. Deze lijst kun je vinden op het prikbord in de hal bij binnenkomst van de binnenstallen. Vul hier je naam, de F-proef die je gaat rijden en je voorkeur voor een pony/paard in. Eigen paarden/pony's en leasepaarden/ pony's rijden op zaterdagavond en manegepaarden/pony's rijden bij voorkeur op zondag. Denk goed na over de keuze van het paard/pony die je maakt, omdat bij te veel inschrijvingen op hetzelfde paard/pony de instructeur je op een ander paard/pony kan indelen. Ook dien je in het bezit te zijn van een FNRS ruiterpaspoort. Deze kun je aanvragen bij de kantine.

De uitslagen
Direct na het rijden van de F-proeven worden per categorie de uitslagen in de kantine bekend gemaakt. Je weet dus gelijk of je je promotiepunt hebt behaald en met hoeveel punten. Tevens hoor je op welke plaats je bent geeindigd in de door jouw gereden categorie. Als je het leuk vindt om later de uitslagen nog eens door te lezen, kan je circa 2 weken na de wedstrijd de uitslaglijst vinden op de www.startlijsten.nl en www.rv-leschevaliers.nl.