Accommodatie

Manege HCB beschikt over 3 moderne rijbanen.....
 
 

Grote binnenrijbaan
Manege HCB beschikt over 3 rijbanen.
De eerste rijbaan is een rijbaan van 67 X 20 meter. Hier worden de manegelessen in gegeven zie Lesrooster. Aangezien deze rijbaan geheel te zien is vanuit de kantine zijn uw supporters van harte welkom tijdens de lessen in de kantine.Tevens wordt deze rijbaan gebruikt  voor officiele KNHS dressuur- en springwedstrijden. Ook worden hier de FNRS wedstrijden afgenomen,  waarbij we de baan afgezet wordt met hekjes, zodat er in het achterste gedeelte van de baan kan worden los gereden.
 
Indien er geen activiteiten zijn en buiten het lesrooster om kan hier worden vrijgereden voor klanten van manege HCB.
 
Kleine binnen rijbaan
Deze kleine binnenrijbaan van 40 X 20 meter grenst aan de grote binnenrijbaan en word gebruikt voor het losrijden van officiële KNHS dressuur- en springwedstrijden. 
Als er geen wedstrijden zijn wordt deze rijbaan gebruikt voor de introductielessen en privélessen. Tevens is deze rijbaan beschikbaar voor het vrijrijden van de pension- en leaseruiters van de manege HCB. 
 
Buitenrijbaan
Deze moderne buitenrijbaan van 40 X 20 meter voorzien van eb en vloed systeem is alleen in de zomermaanden open en wordt gebruikt voor de manegelessen. Ook worden de pension- en leaseruiters van de manege HCB in de gelegenheid gesteld om van deze buitenrijbaan gebruik te maken.